BEL NU 0499 42 80 66

  Renovatie parketvloeren

  Geef uw parketvloer een nieuw leven met Renofloor in Antwerpen!

  Renofloor is uw specialist in parketrenovatie in de regio Antwerpen. Wij toveren uw oude, versleten parketvloer om tot een stralend pronkstuk. Met onze jarenlange ervaring en oog voor detail, garanderen we een perfect resultaat waar u nog jarenlang plezier van heeft.

  Waarom kiezen voor Renofloor?

  • Gratis offerte: Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deskundig advies over de mogelijkheden voor uw parketvloer.
  • All-in service: Van schuren en stofvrij polijsten tot het aanbrengen van een beschermende laag, we nemen alles voor u uit handen.
  • Duurzame oplossingen: We gebruiken enkel hoogwaardige producten die uw parketvloer optimaal beschermen en een lange levensduur garanderen.
  • Vakkundig team: Onze ervaren parketteurs werken met passie en precisie om uw vloer weer als nieuw te laten stralen.
  • Scherpe prijzen: We bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat u zeker weet dat u waar voor uw geld krijgt.

  Welke parketrenovatie past bij uw vloer?

  • Schuren en oliën: De klassieke manier om uw parketvloer een nieuwe uitstraling te geven. Kies uit diverse kleuren olie om uw vloer een unieke touch te geven.
  • Vitrificatie: Een ultra-sterke beschermlaag die uw vloer bestand maakt tegen intensief gebruik. Ideaal voor gezinnen met huisdieren of drukbezochte ruimtes.
  • Onderhoud: Regelmatig onderhoud is essentieel om uw parketvloer in topconditie te houden. Wij bieden diverse onderhoudsbehandelingen aan, zoals reinigen, polijsten en opfrissen.

  Neem vandaag nog contact op voor een gratis offerte!

  Vragen over de renovatie van uw parketvloer?

  Laat u overtuigen door onze vakkennis en service. Renofloor: uw parketvloer in ere hersteld!

  Heeft u vragen i.v.m. het 
  onderhoudschuren of de volledige renovatie van uw parketvloer? Zou u graag de prijs mogelijkheden bespreken? 
  Neem dan gerust contact op met renofloor, wij zijn gevestigd in Schoten, provincie Antwerpen maar werken uiteraard ook buiten onze regio.

  Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of bel ons op 0499 42 80 66!